lördag 21 maj 2016

Promenad igen!

Det kommer att bli många promenader sista tiden för att verkligen ta vara på det vi gillar i omgivningen! Vi brukar inte ha med kamera men såhär på slutet "måste" vi ta lite bilder för att minnas...
Igår var det extremt lerigt eftersom det har regnat hur mycket som helst! Det är smutsigt och skräpigt och man kan undra varför vi tycker om att gå här...Men samtidigt som det ser så eländigt ut så möter vi människor som hälsar på oss med ett leende. Och vi möter också emellanåt någon vi känner och det är såklart roligt!  Och så ser vi också en massa färgglada människor och hus!





Här är det vaccination på gång!





Fotogen och ägg till salu!

De här killarna bad oss ta kort på dem






I den här sophögen bor en man. Han brukar sitta utanför på dagarna, är påverkad av något....ser rätt otäck ut. Nu har vi fått höra hur det kanske ligger till.....Han äger mark och några hus och får in pengar på hyror, han säljer droger, han har familj, han sover inte här......Har hållit till här i 30 år.....Sanningen? Ingen aning!










1 kommentar:

  1. Ja, nu är det hög tid att börja fotografera omgivningarna! Det är så vacker med alla färger! Det är skönhet, trots lera och fattigdom!

    SvaraRadera