måndag 21 september 2015

Vad mer behöver man?

Vi hälsade på Mechak som bor i Loglogo. Mechak är läraren som Anton var tillsammans med i Lingima (4 mil från Loglogo) under några veckor förra hösten. Nu är det dock lärarstrejk och alla skolor är stängda- därför var Mechak i sin hemby Loglogo. Där bor han i sin systers hydda och det var där vi fick bo. Systern är gift med en man från Tyskland och de bor med sina två barn i Schweiz och kommer till Loglogo några veckor per år.
När man bor såhär enkelt så funderar jag mycket på vad är anledningen till att vi samlar på oss så mycket grejer därhemma som vi egentligen inte behöver. Jag, precis som alla andra, har ju ett sånt överflöd av grejer!




Köket

Från ett av två fönster ser ni dasset


Man täcker hyddan med plast, kartonger och tyger





Badrummet fungerar utmärkt med en dunk med vatten och en balja

Sovrummet

Eftersom det är så varmt så sitter man ute nästan jämt- det är ju en av anledningarna till att man inte behöver så stort.




1 kommentar:

  1. Ja visst har vi ett överflöd av grejer... och det kan ibland kännas som en belastning! Hade varit skönt att göra sig av med hälften!
    Men vi måste nog vara tacksamma att vi inte bor i sådana hyddor! Det hade inte funkat i vårt klimat! Men där ni befinner er är dey nog helt okej!

    SvaraRadera