söndag 10 april 2016

Finns ofta något att glädja sig åt!

I förra veckan skickade en kollega ut detta mail:

Någon som känner för en riktig svensk räkmacka eller räkafton? Just nu har Norsupplies ett erbjudande; 1100 kes för ett kg istället för normala 2200. Köper vi minst 5 kg kryper priset ned till 900 kes. det är kort datum, 17 april.
Någon gång när jag har köpt har de varit frysskadade men jag har fått garantier att om så är fallet så får vi returnera dem.

Å så gott det var!
Går väl inte att försvara att vi äter räkor i Kenya som forslats från Grönland, men det var första gången på fyra år! Smarrigt!
Och lite roligt var det när vi skypade med Anton och Emma den kvällen och de berättade att de skulle bjud några kompisar i Göteborg på ugali, sukomaviki och chapati- alltså typisk kenyansk mat!


I fredagsmorse blev vi återigen glada då vi fick ett meddelande från en familj som skulle komma hem till oss på kvällen:
God morgon! När J fick höra att vi var bjudna till er, ångrade han sig. "-Det är så roligt att vara hos dom!" Sa han, och ville ställa in sin övernattning hos kompis. Hoppas det går bra att han kommer med. Ses!


1 kommentar:

  1. Vilket sammanträffande med maten! "svenskt" i Kenya och kenyanskt i Sverige... Samma kväll! :)

    SvaraRadera