söndag 24 november 2013

Frukost i Nairobi nationalpark

Sent igårkväll bestämde vi oss för att: vi tar med frukost och äter den i Nationalparken imorgon! Det känns fortfarande lite overkligt att från ena dagen till den andra bestämma sig för att åka på safari! Och att 20 minuter hemifrån öppnar sig denna värld:












2 kommentarer:

  1. Hej vilken jättesöt giraffunge! Jag heter Ulrika och bodde tillsammans med min man i Kenya 2011-2012 medan vi adopterade en kenyansk prins. Din blogg är så underbar att följa, den får mig att minnas Kenyas färger, människorna,blommorna och djurlivet. Men även de mer sorgliga delarna som fattigdom och sjukdom. Under nästa år kommer vi förhoppningsvis tillbaka till Kenya för ytterligare en adoption så jag läser din blogg och ser fram emot att återigen få bo i Kenya. Tack för att du delar med dig av din tillvaro

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Ulrika!
      Vad roligt att höra från dej! Tack för kommentaren om bloggen- mitt mål är att visa vilket fantastiskt land detta är! Men också att visa hur vardagen ser ut för många kenyaner! Då hoppas jag vi kan bli bekanta nästa år! Välkomna hit!

      Radera